Bine ai venit!

Stimate vizitator,

Profesorul tau online iti multumeste pentru interesul de a face cursuri limba germana si totodata pentru ca imi vizitezi situl.  Daca esti genul de om modern, ocupat, dar care totusi vrei sa inveti o limba straina – atunci trebuie sa stii ca aici iti este locul. Ceea ce te-ar mai putea impiedica sa abordezi cursurile limba germana predate online – adica la fel ca orice curs doar ca ai profesorul acasa prin intermediul skype –  ar fi prejudecata ca prezenta profesorului ” te-ar obliga” sa inveti. Da-mi voie – cu tot respectul pe care il port celor care invata ,  sa contrazic aceasta idee. Nimic nu se face bine atunci cand nu esti chemat de destin! Credeti-ma, am 60 de ani si multa experienta in spate. Pornind de la ideea ca o limba straina se vorbeste si se aude, nu se citeste, atunci modalitatea mea de a preda cursuri limba germana prin skype, este cea mai potrivita cu timpurile si profilul omului modern ca si cu scopul pentru care invatati = comunicarea in limba germana.  Deci daca sunteti un om modern, cu dependenta de internet si doriti sa invatati intr-un mod cat comod, fara frustari de timp si bani pierduti,  cititi-mi cu atentie oferta.

In fata laptopului cu o casca si microfon, va instalati comod in fotoliu si intrati in legatura cu  profesoara, pe care o puteti avea “acasa” pana la ore tarzii. Fie Germania, America, Canada, Italia, Elvetia, Finlanda sau Austria – de oriunde aveti posibilitatea sa faceti cursuri limba germana prin intermediul skype care ne ofera multiple posibilitati: sa ne auzim foarte bine, cursantul poate vedea disply-ul profesorului si implicit cursul, se foloseste chat-ul ca pe o tabla unde se noteaza informatia suplimentara etc.

Utilizez aceasta metoda de 7 ani si in tot acest timp am selectat cursuri interactive si elaborat un set de exercitii si cursuri limba germana, focusate mai ales pe trainingul de comunicare. Pe parcursul acestor ani am pregatit medici, asistente, informaticieni, economisti aflati in Germania sau care urmau sa candideze pentru un job intr-una din aceste tari. Seara de seara s-au asezat la calculator si “s-au antrenat” pentru obiectivul tintit: limba germana.

Toti au fost foarte multumiti, in primul rand, pentru ca se castiga timpul pierdut cu deplasarile, apoi pentru ca softurile utlizate va transpun in realitatea germana. In afara de acestea beneficiati  de explicatia unui profesor care vorbeste romaneste si care va clarifica fenomenele lingvistice in limba romana. E foarte important. Multe persoane pleaca in Germania si se inscriu acolo la cursuri ” direct la sursa” – spun ei. Gresit! Invata secvente lingvistice, fara sa poate patrunde in amnunte pentru predarea se face fie din germana in germana, fie din germana – engleza. Aici ai nevoie de un profesor roman care sa-si conecteze cursantul la cunostinte acumulate anterior ( adica sa va relationeze la limba romana). Un alt avantaj este ca la acest curs cel care invata este obligat ( de soft) sa vorbeasca, sa comunice tot timpul. Cursantul nu asista la acest curs, ci este parte activa a intregului process de invatare.