Metode predare cursuri germana

Cursuri limba germana predate mai comod si cu o economie fantastica de timp!

In fata laptopului cu o casca si microfon, va instalati comod in fotoliu si intrati in legatura cu  profesoara, pe care o puteti avea “acasa” pana la ore tarzii. Fie Germania, America, Canada, Italia, Elvetia, Finlanda sau Austria – de oriunde aveti posibilitatea sa faceti cursuri de limba germana prin intermediul skype care ne ofera multiple posibilitati: sa ne auzim foarte bine, cursantul poate vedea disply-ul profesorului si implicit cursul, se foloseste chat-ul ca pe o tabla unde se noteaza informatia suplimentara etc.

Utilizez aceasta metoda de 7 ani si in tot acest timp am selectat si elaborat un set de exercitii si cursuri de limba germana, focusate mai ales pe training de comunicare. In acest timp am pregatit medici, asistente, informaticieni, economisti aflati in Germania sau care urmau sa candideze pentru un job intr-una din aceste tari. Seara de seara s-au asezat la calculator si “s-au antrenat” pentru obiectivul tintit: limba germana.

Toti au fost foarte multumiti, in primul rand, pentru ca se castiga timpul pierdut cu deplasarile, apoi pentru ca softurile utlizate va transpun in realitatea germana dar beneficiate si de explicatia unui profesor care vorbeste, clarifica fenomenele lingvistice in limba romana. Un alt avantaj este ca la acest curs cel care invata este obligat ( de soft) sa vorbeasca, sa comunice tot timpul. Cursantul nu asista la acest curs, ci este parte activa a intregului process de invatare.

Baza cursurilor o formeaza inainte de toate antentia acordata dezvoltarii celor 4 competente de invatare a unei limbi straine: intelegerea dupa auz, intelegerea lecturii, exprimarea orala si scrisa.  Aceste 4 competente sunt testate la toate examenele de A2, B2, C1 etc.