Cui se adreseaza cursurile de limba germana online cu profesor

Cui se adreseaza cursurile?

In primul rand celor care vor sa urmeze cursuri individuale sau in grup foarte mic ( maximum 3 persoane).

Acelor persoane stabilite deja in Germania, Austria si Elvetia sau celor care intentioneaza sa plece intr-una dintre aceste tari. Apoi acelor romani plecati in Canada, America si care au contact cu firmele germane.

Odata cu Adererea Romaniei in Uniunea Europeana, au aparut persoane care, desi se aflau la un loc de munca in Germania, aveau nevoie de cursuri limba germana, explicata prin limba romana.

Pornind de la nivelul B1 fiecare cursant simte nevoie sa comunice si sa inteleaga ce i se spune in vorbire libera. Dar daca explicatiile vin prin alta limba decat cea natala, este foarte posibil ca la nivel sintactic ( adica la nivelul conectorilor, elementelor care fac sudura intre propozitii) sa se produca o ruptura. Aici intervine sfera mea de competente.

Cercul de persoane pregatite prin aceasta metoda s-a largit, rezultatele bune mi-au adus alti cursanti si astfel am ajuns sa ma specializez pe cursuri limba germana, predate adultilor aflati deja la post in Germania, Elvetia si Austria sau in in curs de prezentare la post.

Procesul de instruire are ca baza Cursul interactiv CD (Sprachreise, digital publishing AG, München), cu personaje si situatii reale, controlate secvential. La acesta se adauga si un sumum de exercitii proprii, adunate si sistematizate de-a lungul anilor, in functie de obiectivul didactic.
Ceea ce ofera aceste cursuri de limba germana este in primul rand interactivitate, careprin exercitii repetate se transforma in reflex. Astfel in timp scurt se creeaza competenta de a intelege limba vorbita de un nativ german, dar si de a exprima nu numar limitat de ganduri.